Tule torille!

Yössä pääsee kokemaan jos jonkinmoista, mutta tekeminen ei suinkaan lopu esityksiin ja työpajoihin. Torialueemme toimijat ovat valmiita ihmetyttämään ja ihastuttamaan! Seminaarinkadulla ja Musican aulassa kannattaa siis käydä pörräämässä, sillä näitä myyjiä ei ihan jokaisessa tapahtumassa näekään.

Monet järjestöt saapuvat esittelemään toimintaansa alueelle. Mensan kojulla voi kokeilla leikkimielisiä älypelejä, room escape -yritys Mysteeri puolestaan järjestää Yössä mysteerin, johon voi hakea ohjeet heidän pisteeltään. Yöhön saapuu myös sankoin joukoin käsityöläisiä myymään tuotteitaan. Tarjolla on yksilöllisiä asusteita, koruja ja muita esineitä, myös kierrätysmateriaaleista, kuten lusikoista ja sisäkumista valmistettuja.

Tekemisen tuoksinnassa ei tarvitse olla nälissäänkään. Torialueen ruokakojujen tarjonta kutkuttelee Yön kävijöiden makunystyröitä tukevammalla ruualla sekä makeannälkään tarkoitetuilla herkuilla. Tarjolla on myös erikoiskahveja Paahtimo Papun ja Punaisen Kirahvin toimesta.

 

ykyo2016-toripaikat_kartalla-web

Toripaikat listattuna. Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.