la 21.5.2016 klo 11:00
Aika juhlia! Jyväskylän kaupungin kuvataidekoulun näyttely

Aika juhlia! Jyväskylän kaupungin kuvataidekoulun näyttely

Kuvataidekoululla on takana 30 toimeliasta opetusvuotta Jyväskylässä. Kuvataiteen ja arkkitehtuurin perusopetusta on tuona aikana saanut lähes 2 700 lasta ja nuorta. Huhtikuun alussa avautuvassa näyttelyssä ei kuitenkaan muistella menneitä, vaan värikkäissä juhlatunnelmissa eletään vahvasti tätä päivää.

Koulun 340 oppilasta on tutkinut lukuvuoden juhlat -teeman mukaisesti juhlien erilaisia visuaalisia ilmenemismuotoja runsaalla mielikuvituksella höystettynä.

Näyttely koostuu kymmenistä 4-18-vuotiaiden oppilaiden monin eri tekniikoin ja välinein toteutetuista teoksista. Kuvataiteen ja arkkitehtuurin keinoin on haettu ilmaisumuotoja omille mielikuville ja kokemuksille sekä samalla opittu uusia asioita. Värikylläisestä kokonaisuudesta löytyy paljon katseltavaa, ihmeteltävää ja oivaltamisen iloa myös näyttelyvieraille. Yli 200 kakun kokoelmasta voi vaikkapa hakea inspiraatiota omille keväisille kakuille ja perehtyä samalla juhlavien muotokuvien galleriaan muitakaan näyttelyn herkkupaloja unohtamatta.

Tervetuloa jakamaan juhlan tunnelmaa kanssamme, nyt on aika juhlia!

 

IN ENGLISH:

Jyväskylä’s school of visual arts has teached for 30 years now. To celebrate this they arrange an exhibition which consists of dozens of pieces executed with different techniques by 4- to 18-year-old students.