Yläkaupungin Yö etsii tuottajaa

Yläkaupungin Yö on poikkitaiteellinen, pääsymaksuton kaupunkifestivaali, joka on järjestetty vuodesta 1992 lähtien Jyväskylässä Yläkaupungin Yö ry:n toimesta. Keväällä festivaali viettää 25-vuotisjuhlavuottaan, ja se järjestetään 20.5.2017.

Yläkaupungin Yö ry hakee tuottajaa hoitamaan festivaalin käytännön järjestelyjä yhdessä muun tuotantoryhmän kanssa. Tuottajan toimenkuvaan kuuluu muun muassa festivaalin tiedottamiseen, markkinointiin, taloudenpitoon ja yhteistyökumppaneiden sekä apurahojen hakemiseen liittyviä tehtäviä. Lisäksi tuottaja kehittää festivaalin toimintaa sekä toimii harjoittelijoiden ohjaajana. Festivaalin tuottajalta edellytetään kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Hakijalta vaaditaan hyviä organisointi- ja ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, projektinhallintataitoja, näkemystä Keski-Suomen kulttuurikentästä ja sen kehittämisestä sekä joustavuutta työaikojen suhteen.

Työsuhde on määräaikainen alkaen tammikuun puolivälissä ja jatkuen toukokuun loppuun. Tehtävästä maksetaan 6750 euron suuruinen kertakorvaus, jonka maksuerät ovat sovittavissa.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen 20.12.2016 mennessä pdf-muodossa osoitteeseen kulttuurituottaja (a) jyy.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee merkitä ”Yläkaupungin Yön tuottaja”. Vain hakuohjeiden mukaiset hakemukset huomioidaan. Haastattelut järjestetään 27.12.

Lisätietoja
Anniina Hartikainen
Yläkaupungin Yö ry:n puheenjohtaja
kulttuurituottaja (a) jyy.fi, +358 50 304 5354